PRIMA PAGINĂ » SPORT » CUPA E LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

CUPA E LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Așa cum MDI TV a anticipat – și anunțat – de săptămâni bune, Cupa României la handbal feminin se va juca la Târgoviște, în Polivalentă, în 23-27 aprilie. Se pare că inițiativa le-a aparținut autorităților locale târgoviștene, care au de gând să aloce și un sprijin financiar consistent, în jur de 10,000 de euro, proiectul de hotărâre aflându-se pe ordinea de zi a ședinței de joi a consilierilor locali. În sfârșit, de competiția care va avea loc în Polivalentă a aflat și directorul Direcției pentru Sport și Tineret Dâmbovița, Claudiu Mănescu. Șeful sportului dâmbovițean – și administratorul sălii sporturilor – știe acum că va avea meciuri de handbal – și chiar de calitate, față de ce se joacă în mod regulat la sală, respectiv jocurile codașei Valahia. Mănescu n-are însă habar de numele competitoarelor.
14 echipe participă la Cupa României, turneul final de la Târgoviște. În prima zi au loc șase meciuri, iar Zalăul și Craiova sunt calificate direct în sferturile de finală.

Reporter: Ionuț Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe