PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANUNT!

ANUNT!

de Andrei Oprescu
47 vizualizări

Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile din cauza cresterii consumului de apa potabila, depasind debitul maxim al sursei de alimentare, in comuna Cojasca, satele Cojasca, Iazu si Fantanele, in data de 20.06.2024, intre orele 09:00 – 18:00, pentru refacere rezerva apa in rezervorul de inmagazinare apa potabila.

Compania de Apa isi cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat si va asiguram ca echipele noastre depun toate eforturile necesare, pentru a reduce la minimum intervalul orar in care consumatorii sunt afectati de aceasta intrerupere a furnizarii apei potabile.

Se recomanda ca la reluarea furnizarii apei in zona de aprovizionare afectata si emiterea rezultatelor monitorizarii calitatii apei potabile, sa nu se foloseasca apa pentru consumul uman, decat dupa limpezirea si fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afisate pe pagina: https://www.catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe