PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SOCANT: ACCIDENT INFIORATOR IN DAMBOVITA: TREI MASINI S-AU IZBIT! O TANARA, GRAV RANITA!

SOCANT: ACCIDENT INFIORATOR IN DAMBOVITA: TREI MASINI S-AU IZBIT! O TANARA, GRAV RANITA!

de Moise Razvan
3,K vizualizări

În jurul orei 19:14, echipele de intervenție au fost solicitate pentru a gestiona un accident rutier petrecut pe Autostrada A1, în direcția spre Pitești, în care au fost implicate trei autoturisme.

Detașamentul de Pompieri Găești a intervenit prompt la fața locului cu o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare, iar un echipaj SMURD a oferit sprijin medical de urgență. De asemenea, Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița a trimis un echipaj pentru a acorda ajutor medical.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 21 de ani  a fost evaluată de către echipajele medicale. De asemenea, echipele de intervenție au luat toate măsurile necesare pentru prevenirea și stingerea eventualelor incendii. Poliția face cercetări la fața locului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe