PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » APA DE LA ROBINET, PRODUS DE LUX – VIDEO

APA DE LA ROBINET, PRODUS DE LUX – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Suparare mare in randul pensionarilor dambovitenilor! Facturile la apa i-au adus pe oameni in culmea disperarii. Cum au ajuns fata in fata cu reprezentantul Companiei de Apa, varstnicii l-au asaltat cu reclamatii: de ce trebuie sa plateasca cel mai mare pret din tara pe un metru cub de apa si de ce factura le este incarcata cu pierderi uriase? Explicatiile directorul comercial al Companiei, in loc sa ii linisteasca pe oameni, au reusit sa il scoata din sarite si pe prefectul Victor Sanda.
Si nemultumirile pensionarilor pot continua la nesfarsit. Oamenii spun ca sunt trasi in piept de Compania de Apa. Desi au contorizarea este la vedere, ei sunt obligati sa plateasca o apa pe care nu o consuma. Pe langa pierderile uriase, in factura apare si un pret mare pentru canalizare, care spun ei, este mai scumpa decat apa potabila. Reprezentantul companiei le-a vorbit oamenilor despre tot felul de modernizari, dar fara sa ii convinga. Mai mult, teoria furtului cu picatura de catre consumatori l-a iritat si pe prefectul Victor Sanda.
Intr-un final, pensionarii au inteles un singur lucru: va mai curge multa apa la robinet si vor mai plati multe facturi cu pierderi si cu un pret mare, pana cand vor aparea si beneficiile modernizarii.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe