PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » APĂ NEAGRĂ LA ROBINET – VIDEO

APĂ NEAGRĂ LA ROBINET – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Vremea rea din Dambovita a lasat cinci localitati fara apa. In Pietrosita, Moroeni, Dealu Mare, Motaieni si Fieni, a fost intrerupta alimentarea cu apa, dupa ce din cauza precipitatiilor abundente, aceasta era tulbure. Pana aici, nimic neobisnuit, doar ca si dupa ce alimentarea a fost reluata, la robinete a curs tot apa neagra. Oamenii sunt revoltati! Se plang ca platesc scump o apa de proasta calitate! Scandalul apei pare fara rezolvare in Fieni. La inceputul anului, Compania de Apa a fost acuzata ca le-a furnizat oamenilor apa direct din garla! Cei mai multi spun ca au renuntat sa mai consume apa de la robinet, de teama sa nu se imbolnaveasca.
Din cauza precipitatiilor abundente, Compania de Apa Targoviste Dambovita a intrerupt alimentarea cu apa din sursele Galma si Rateiu, din cauza… turbiditatii ridicate. In timp ce reprezentantii companiei folosesc termenul turbiditate, respectiv tulbure, oamenii din Fieni stiu un singur lucru: la robinetele lor a curs apa neagra. Problema este ca si dupa ce alimentarea cu apa s-a reluat, tot nu puteai sa o consumi, se plang cei din Fieni.
Oamenii din Fieni s-au saturat sa plateasca scump, o apa proasta. Desi se afla la poalele muntilor, ce consuma ei de la robinet nu are legatura cu apa curata, de izvor. Anul trecut, timp de trei luni, aceastia au platit pentru o apa furnizata direct din garla.
Si de parca nu ar fi fost suficient, facturile lor la apa sunt umflate. Trebuie sa achite pierderi peste pierderi si nimeni nu le ofera vreo explicatie.
Dupa scandalurile ce s-au tinut lant, multi oameni din Fieni au renuntat sa mai bea apa de la robinet, de frica sa nu isi riste sanatatea.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

http://youtu.be/9wVNVfjYZiA

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe