PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » APĂ ŞI CANALIZARE ÎN COMUNA BĂLENI

APĂ ŞI CANALIZARE ÎN COMUNA BĂLENI

de Andrei Oprescu
40 vizualizări

 

BĂLENI, DÂMBOVIŢA

Administraţia locală din comuna dâmboviţeană Băleni vine, din nou, cu veşti bune pentru localnici! În curând, întreaga localitate va avea propriul sistem de apă şi canalizare. Contractul de finanţare pe fonduri europene a fost semnat, iar după licitaţie, vor fi demarate lucrările de anvergură la proiectul poate cel mai aşteptat de localnici.

În urmă cu două săptămâni, a fost semnat contractul de finanţare, pe fonduri europene, pentru cel mai amplu proiect, implementat până acum în comuna băleni, de introducere a reţelei de apă şi canalizare. Pe AFIR au fost alocaţi două milioane şi jumătate de euro, pentru această investiţie.

Documentaţia a fost depusă anterior şi la Ministerul Dezvoltării, unde s-a aprobat suma de 210 000 lei, însă, administraţia locală a decis să urmeze calea fondurilor europene.

În prezent, administraţia locală se ocupă de partea de achiziţie pentru proiectarea şi execuţia proiectului, iar apoi va urma licitaţia. Cel mai probabil, în primăvară, lucrările vor începe în plin. Până în anul 2020, întreaga localitatea va avea apă şi canalizare.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe