PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CARTIERE REZIDENŢIALE LA ULMI

CARTIERE REZIDENŢIALE LA ULMI

de Andrei Oprescu
324 vizualizări

 

ULMI, DÂMBOVIŢA

Seria investiţiilor desfăşurate în comuna dâmboviţeană Ulmi continuă cu cartiere rezidenţiale, în care pot locui cei care caută linişte, un loc unde să-şi crească copiii în siguranţa şi aproape de municipiul Târgovişte! Un cartier de case şi unul de blocuri sunt în execuţie, în localitatea care se dezvoltă din ce în ce mai mult şi prin atragerea investitorilor.

În comuna Ulmi nu sunt atraşi doar investitorii care îşi deschid puncte de lucru pentru firmele pe care le deţin, ci şi dezvoltatorii imobiliari, care au început deja lucrările la cartierele de locuinţe în localitatea învecinată municipiului Târgovişte. O sută de case vor fi construite într-un cartier situat chiar pe marginea Drumului Naţional 71.

De asemenea, la graniţa comunei Ulmi cu minicipiul Târgovişte, se va construi un alt cartier atractiv de o mie de apartamente, pentru cei care doresc să locuiască la bloc.

Investiţiile imobiliare demarate în comuna Ulmi înseamnă mai mulţi bani şi la bugetul local, din taxe şi impozite. Cei interesaţi să cumpere o casă sau un apartament în comuna Ulmi au nenumărate motive să o facă.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe