PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » APELE TREC, OAMENII PLÂNG – VIDEO

APELE TREC, OAMENII PLÂNG – VIDEO

de admin
17 vizualizări

S-a dezlantuit iadul in judetul Dambovita, marti seară! Timp de o jumatate de ora a fost potop! La Pietrari apele stranse au format o viitura care a matuarat tot in calea ei. Apa a inundat satul, a intrat in casele oamenilor si a acoperit pana si cimitirul. In 10 minute suvoaiele au ras tot ce au intalnit in cale. Case, grajduri, maşini! Au acoperit pana si crucile din cimitirul de la Pietrari. Si n-a fost singura localiotate din Dambovita lovita de urgia naturii.
Au fost scene de groaza timp de o ora la Pietrari. Apele unui parau au inundat tot!
Soseaua parea mai degraba albia unui rau. Zeci de gospodarii au fost distruse, iar animalele s-au speriat şi ele de potop. Viitura de dupa ploaia scurta de vara a facut prapad. Si nu numai la Pietrari!
Apele au rupt un drum si un pot la Candesti. La Raul Alb o viitura a rupt o bunacata dintr-un drum communal iar la Pucheni a fost afectat drumul judeteana 724 si a fost rupt un podet. Probleme au fost si la Valeni Dambovita si Voinesti. O comisie de la Prefectura Dambovita inca inventariaza pagubele produse de potop , in timp ce localnicilor nu le-a mai ramas decat sa se roage ca ploile sa se opreasca.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

https://www.youtube.com/watch?v=t9kP_yKbun0

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe