PRIMA PAGINĂ » SPORT » CHINDIA MAI SPERĂ! – VIDEO

CHINDIA MAI SPERĂ! – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Chindia a învins Argeșul cu 3-2, pe Eugen Popescu, și rămâne în lupta pentru promovarea în Liga a II-a, cu două etape înainte de finalul play-off-ului. Rivala Chindiei, Fortuna, a bătut și ea la Zagon, 1-0, într-un meci infinit mai greu decât a avut Târgoviștea cu vecina din Argeș. Chindia câștigă seria dacă bate vineri la Bradu, iar Fortuna se împiedică în aceeași zi la Pitești sau peste o săptămână, acasă cu… Bradu! La Târgoviște, echipa lui Silviu Dumitrescu s-a impus lejer, la capătul unui meci cu multe goluri, dar în fața unor tribune goale. Pătru a făcut 1-0 în minutul 8, dintr-un penalti la faza căruia Baicu a văzut direct cartonașul roșu. Argeșul a întors scorul într-un sfert de oră, prin Dulcea și Miulescu, goluri aproape identice, în dreapta lui Popescu. Lucrurile s-au rezolvat dinainte de pauză, evident în favoarea Chindiei: Honciu, din lovitură liberă, și Văduva, au punctat pentru gazde, care au nevoie de ajutorul…SCM-ului să meargă în Liga a II-a.
Argeșul a câștigat doar două puncte în acest sezon în patru jocuri contra Chindiei. În play-off, echipa din Trivale a pierdut ambele confruntări, 0-3 la Pitești și 2-3 la Târgoviște. SCM va da piept vineri, acasă, cu Fortuna, echipă unde și-ar dori să ajungă actualul antrenor al violeților, Valentin Sinescu.
În clasament, după runda a opta din playoff, Chindia și Fortuna se află la egalitate de puncte, dar prahovenii sunt avantajați de rezultatele directe.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

http://youtu.be/xwl_WKALP_I

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe