PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » APLAUZE PENTRU DAVID

APLAUZE PENTRU DAVID

de Mditv
3 vizualizări

Sunt tineri, talentaţi şi dornici să-i ajute pe cei mai puţin norocoşi. Vorbim despre un grup de elevi târgovişteni, mobilizaţi în cadrul unui ONG, care l-au ajutat aşa cum au ştiut ei pe un baieţel de doar un an. Liceenii au realizat un videoclip, special pentru micuţul David, bazat pe bătăi, aplauze şi alte sunete pe care le poate percepe şi copilul care s-a născut fără auz.

David Andrei Gheorghe are doar zece luni, e din Târgovişte şi a fost condamnat încă de la naştere la un univers fără sunete. A fost diagnosticat cu hipoacuzie bilaterală congenitală severă spre profundă. Singura lui şansă la o viaţă normală, să audă şi sa poată învăţa cuvinte este implantul cohlear. Intervenţia chirurgicală este extrem de scumpă. Tocmai de aceea tinerii din echipa Interact au încercat să-l ajute prin videoclipul, realizat special pentru micuţul David.

Munca în echipă a fost pe cât de plăcută şi de motivantă, pe atât de grea.

Rezultatul final a fost mai mult decât satisfăcător pentru aceşti tineri frumoşi. Feedback-ul primit a fost răsplata muncii lor şi nu doar atât. Pe lângă miile de vizualizări pe internet, familia micuţului a reuşit să strângă cei 25 000 de euro pentru implantul cohlear.

Eforturile familiei, dar şi ale tinerilor care au vrut să ajute, au avut rezultate pe măsură, iar în curând David va auzi pentru prima dată vocea mamei sale, precum şi aplauzele micilor artişti.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe