PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MUNCESC DIN GREU LA SPART SEMINŢE

MUNCESC DIN GREU LA SPART SEMINŢE

de Mditv
33 vizualizări

Cascadorii râsului revin în atenţia târgoviştenilor. Muncitorii continuă să lucreze în stil românesc, adică unul munceşte, iar ceilalţi se uită. Executanţii PIDU B au fost surprinşi din nou lenevind în programul de muncă, timp în care sunt plătiţi din banii publici. Târgovişteanul care i-a filmat a trimis imaginile redacţiei noastre pentru a le arâta tuturor cetăţenilor şi poate îşi face timp şi primarul interimar, Cristian Stan, să vadă cum se execută proiectele din municipiul Târgovişte.

Faimoasa echipă de muncitori este aceeaşi care în urmă cu aproximativ două săptămâni foloseau apă de ploaie pentru pregătirea materialului cu care au cimentat o gură de canal. Acum o alta lucrare le dă bătăi de cap, cel puţin unuia dintre muncitori, pentru că ceilalţi trei doar…studiază problema.

De departe, acelaşi şef de lucrare plictisit îşi duce mai departe obiceiul, spărgând seminţe şi observând aşa-zisa muncă a subalternilor de la distanţă.

Târgovişteanul care a filmat “truda” muncitorilor a subestimat agilitatea acestora. Unul dintre ei l-a depistat în timp ce îi filma şi imediat şi-a anunţat superiorul. Cei doi au încercat să se ascundă de cameramanul de ocazie după o dubă parcată pe marginea străzii, fără să-şi dea seama că se oglindesc în geamurile clădirii lângă care s-au adăpostit.

Şi acolo au rămas ascunşi şeful de lucrare şi subalternul său, în timp ce alţi trei muncitori se chinuiau să spargă asfaltul proaspăt turnat, de altfel, o practică obisnuită în municipiul Târgovişte.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe