PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » APROAPE JUMĂTATE AU PICAT BACUL

APROAPE JUMĂTATE AU PICAT BACUL

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Așteptarea a luat sfârșit! Absolvenții clasei a XII a au primit rezultatele obținute în urma examenului de bacalaureat. Pe fețele unora se putea citi bucuria însă, din păcate, majoritatea au fost dezamăgiți de notele finale. O mare parte dintre elevii care au picat își vor încerca din nou norocul în toamnă sau anul viitor, alții însă nu vor să mai audă de examene.

Examenul de bacalaureat s-a terminat iar tinerii așteptau rezultatele pentru a se putea bucura de vacanță și a da vestea cea bună părinților.Din păcate o mare parte dintre elevi nu au promovat și sunt nevoiți să se pregătească pentru sesiunea din toamnă sau să conteste notele primite, sperând că recorectarea lucrărilor îi va ajuta să promoveze examenul.

Liceele cu cel mai mic procent de promovabilitate din municipiul Târgoviște au fost Liceul tehnologic Nicolae Mihăescu cu un rezultat de 5%, liceul tehnologic de transporturi auto cu rezultatul de 10,53%. Din rezultate obținute se pare că elevii nu mai iau în serios educația și un număr tot mai mare de tineri renunță la studii considerând că viitorul lor nu depinde de diplomele obținute.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe