PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ARIE EXTINSĂ PENTRU DEVERSAREA DEJECŢIILOR

ARIE EXTINSĂ PENTRU DEVERSAREA DEJECŢIILOR

de Andrei Oprescu
26 vizualizări

Vidanjorul din comuna dâmboviţeană Tărtăşeşti nu vrea să renunţe la vechile obiceiuri. După ce a umplut de dejecţii toate câmpurile din jurul localităţii, acum s-a mutat şi pe câmpurile din localităţile limitrofe. Vidanjorul a fost surprins în fapt şi filmat de cetăţenii indignaţi de poluarea masivă din zonă, în privinţa căreia autorităţile nu fac nimic. Vă reamintim faptul că cel care ocupă de vidanjare este chiar viceprimarul în funcţie din Tărtăşeşti.

Acelaşi vidanjor care deversa dejecţiile pe câmpurile din comuna Tărtăşeşti, spre disperarea cetăţenilor care nu mai suportă mirosul şi nici nepăsarea celui care ar trebui să acţioneze în interesul cetăţenilor, ocupând funcţia de viceprimar în administraţia locală. Acum, angajatul său a fost surprins deversând şi în alte localităţi. Acesta a profitat de faptul că staţia de epurare de la Bâldana este închisă şi goleşte vidanja într-un canal care se revarsă în râul Dâmboviţa.

Aceeaşi vidanjă, care aparţine viceprimarului din comuna Tărtăşeşti, a fost surprinsă şi în Bâldana, în timp ce deversa pe câmp, în râul Ilfovăţ.

După ce deversarea dejecţiilor pe spaţiile verzi din Tărtăşeşti a fost scoasă la iveală, cel mai probabil vidanjorul, dar şi edilul care deţine afacerea s-au speriat şi s-au gândit că dacă ies din localitate cu dejecţiile nu vor mai fi depistaţi de localnici. S-au înşelat însă! Cetăţenii au depus plângere şi la Garda de Mediu. Rămâne de văzut dacă de această dată vor fi aplicate şi sancţiunile cerute de lege.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe