PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ART FOR YOU – VIDEO

ART FOR YOU – VIDEO

de admin
50 vizualizări

Ajuns la cea de-a cincea editie, concursul “Art for you”, organizat de Liceul de Arte “Balasa Doamna” din Targoviste a reunit si anul acesta zeci de tinere talente. Concurentii s-au intrecut in cadrul mai multor sectiuni: muzica usoara, muzica populara, teatru, fotografie si pictura. Cei mai buni au fost recompensati cu premii in bani, dar toti participantii au primit diplome.
Liceul de Arte Balasa Doamna din Targoviste organizeaza in fiecare an in luna aprilie concursul Art for you care isi propune sa puna in valoare talentul elevilor din scolile judetului si constituie totodata o baza de selectie pentru viitorii elevi ai liceului targovistean. Festivalul a fost deschis de directorul unitatii de invatamant Luminita Procopciuc.
Anul acesta s-au inscris in concurs 54 de elevi la cele cinci sectiuni. Numarul este mai mic decat in anii anteriori pentru ca regulamentul competitiei nu mai prevede participarea elevilor de liceu.
La finalul concursului cei mai buni concurenti au primit premii in bani si diplome de participare. Anul acesta cu sprijinul autoritatilor locale, judetene, al Teatrului Municipal si Inspectoratului Scolar castigatorii au primit: 100 de lei – premiul I, 75 de lei – premiul II si 50 de lei- premiul III.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe