PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ASFALTUL ELECTORAL A CEDAT PE DN 71

ASFALTUL ELECTORAL A CEDAT PE DN 71

de Mditv
36 vizualizări

Asfaltul electoral turnat în ultima săptămână de campanie pe Drumul Naţional 71 a cedat. Pentru că lucrările au fost demarate în forţă, muncitorii nu au mai ţinut cont de condiţiile meteorologice şi au executat lucrarea pe ploaie. Rezultatul muncii lor s-a vazut în diar 5 zile. Asfaltul este plin de fisuri, iar şoferii indignaţi.

Un şofer care tranzitează DN 71 i-a filmat pe muncitori în timp ce turnau asfaltul pe ploaie. În imagini se vede clar cum materialul este pus peste apa de ploaie, aspect care pune la îndoaială calitatea lucrărilor, efectuate de Doreii de ocazie.

Şoferul a încercat să le atragă atenţia muncitorilor, care imediat au devenit recalcitranţi.

Cele mai multe fisuri sunt în zona Priboiu, acolo unde muncitorii s-au întors să repare drumul. Aceştia se scuză şi spun că problema este la terasament. Mai mult decât atât, şanţurile înfundate şi pline de vegetaţie de pe marginea drumului conduc apa sub asfalt,

De asfaltare pe Drumul Naţional 71 Bâldana – Târgovişte – Pucioasa – Sinaia se ocupă Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, iar aşa-zisul specialist venit la faţa locului de la Secţia de Drumuri Naţionale, cel care putea să ofere explicaţii jurnaliştilor a dat bir cu fugiţii. A stat departe de reprezentanţii presei tot timpul şi văzând că aceştia insistă să obţină un punct de vedere şi-a chemat şoferul şi a plecat de la faţa locului.

Dâmboviţenilor nu li se mai par ciudate astfel de situaţii. S-au obişnuit cu lucrările de proastă calitate şi cu starea dezastruoasă în care se află DN 71 de zeci de ani.

Lucrările pe DN 71 au fost executate fără nicio logică încă de la început, în acest caz începutul fiind în ultima săptămână de campanie electorală. S-a decopertat strada de la jumătatea tronsonului Târgovişte-Pucioasa, în zona fostei Termocentrale de la Doiceşti şi după ce s-a turnat asfalt pe câţiva kilometri, o altă echipă de muncitori a fost trimisă să astupe crăpăturile de la ieşire din Târgovişte spre Pucioasa. Aceste reparaţii de fac cu o mână de asfalt pusă cu lopata.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe