PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ASISTENTĂ MEDICALĂ DIN TÂRGOVIȘTE, RĂPUSĂ DE CORONAVIRUS, ÎNTR-UN SPITAL DIN ITALIA

ASISTENTĂ MEDICALĂ DIN TÂRGOVIȘTE, RĂPUSĂ DE CORONAVIRUS, ÎNTR-UN SPITAL DIN ITALIA

de Andrei Oprescu
51 vizualizări

Elena Rodica Nițu era de fel din Târgoviște, dar stabilită în Italia de mulți ani. În urmă cu câteva săptămâni a fost infectată cu COVID-10 și marți, 7 aprilie, și-a dat ultima suflare, departe de cei dragi, din cauza acestei boli. Elena avea 41 de ani, a făcut parte din armata medicală care luptă neîncetat în prima linie împotriva epidemiei de coronavirus. Târgovișteanca lucra ca asistentă medicală la spitalul Oglio Po din Casalmaggiore, provincia Cremona. Tragica veste a căzut ca un trăsnet peste cunoștințele și prietenii Elenei din Târgoviște.
“De astăzi, prietena mea, Elena Rodica Nițu, este înger!!! Drum lin printre îngeri, dragă prietenă! A făcut până în ultmia clipă ce a iubit mai mult…Să ajute!!! Rămas bun, suflet bun!” este mesajul emoționant postat pe Facebook de către Ramona, o fostă colegă de la Spitlaul Județean din Târgoviște.
Sursa foto: Cremona Oggi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe