PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » COPIL DISPĂRUT, GĂSIT ÎNTR-O RÂPĂ

COPIL DISPĂRUT, GĂSIT ÎNTR-O RÂPĂ

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Un copil de doi ani și jumătate din Argeș, dispărut de acasă, a fost găsit într-o râpă de un polițist. Din fericire, micuțul era teafăr.

Polițiștii au fost sesizați de un bărbat, despre faptul că nepotul său, de doi ani şi jumătate, ar fi dispărut din apropierea casei, unde se juca cu fratele său mai mare.

În urma sesizării, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au desfășurat verificări, în special în zona împădurită din apropierea locuinţei.
S-au constituit echipe mixte de căutări, împreună cu cetățeni.
Mobilizarea tuturor a fost exemplară, iar activitățile de căutare s-au desfășurat într-un ritm susţinut, toţi fiind conştienţi de faptul că fiecare secundă contează.
În aproximativ o oră de la sesizare micuţul a fost găsit conştient, într-o râpă, îmbrăcat sumar, la aproximativ 300 de locuinţă, de un poliţist care cunoştea zona foarte bine.
Poliţistul l-a liniştit şi pentru a-l încălzi, l-a ţinut sub uniforma sa tot drumul spre casă. Ulterior, copilul a fost predat unui echipaj medical, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea îngrijirilor de specialitate.

Căutările au durat aproximativ o oră, fiind îngreunate de faptul că zona este împădurită.
Căutările polițiștilor s-au concentrat spre zonele care ar fi fost mai periculoase pentru copil, având pante cu înclinație mai mare.
Într-o astfel de zonă, la aproximativ 3 km de locuinta, unul dintre polițiști a observat ceea ce părea la început o bucata de material textil, căzută într-o poziție greu accesibilă, micutul nerăspunzând la strigătele polițiștilor care îl căutau.
Copilul se afla ghemuit și era înfrigurat.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe