PRIMA PAGINĂ » SPORT » Astra produce o semisurpriză în Anglia

Astra produce o semisurpriză în Anglia

de admin3
6 vizualizări

Astra a reusit acolo unde nu credea nimeni ca o sa o faca. Giurgiuvenii au scos un egal cat o victorie, pe terenul unei echipe engleze, in turul trei preliminar al Europa League. Desi au condus cu 2-0 englezii au fost egalati in ultima parte a partidei de ctre cei de la Astra.

Putini dadeau sanse Astrei in disputa cu cei la West Ham United, mai ales ca partida tur din cea de-a treia runda preliminara s-a disputat pe terenul englezilor. Si prima parte a partidei parea sa confirma scenariile pesimiste in ceea ce o priveste pe Astra. Intro prima repriza pe care au dominat-o copios englezii au reusit un singur gol, in minutul 23, prin ecuadorianul Valencia.

Scenariul s-a repetat dupa pauza si in miinutul 51 Zarate a facut 2-0 pentru West ham United. Doar catva minute mai tarziu eliminarea lui Collins din tabara gazdelor, dupa ce acesta a primit doua galbene, a facut ca partida sa isi schimbe cursul. Mai intai brezilianul Boldrin din tabara giurgiuveana a redus diferenta in minutul 71, pentru ca mai apoi pe fondul unei presiuni a giurgiuvenilor fundasul gazdelor Ogbonna a trimis in proprie poarta.

Partida s-a incheiat cu scorul de 2-2, un rezultat care le da sperante de calificare giugiuvenilor. Meciul retur va avea loc peste o saptamana la Giugiu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe