PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ATENȚIE, CADE ZĂPADĂ!

ATENȚIE, CADE ZĂPADĂ!

de Andrei Oprescu
26 vizualizări

Chiar daca in acest sfarsit de saptamana, zapada cazuta de pe acoperisurile cladirilor au facut victime, trei femei din Targoviste ajungand la spital, situatia ramane la fel de periculoasa. Pe bulevarde, in fata blocurilor si chiar in curtea unitatilor de invatamant, continua sa cada de pe acoperisuri bucati de gheata sau zapada care in orice moment pot face noi victime. Nici pana acum nu au fost imprejmuite toate zonele periculoase, iar oamenii trec fara sa se gandeasca ca pot fi raniti de turturi sau zapada.

Nici dupa ce zapada cazuta de pe acoperis a facut primele victime in Targoviste, locatarii blocurilor sau proprietarii cladirilor nu au luat masuri pentru a indeparta pericolul. In special la ora pranzului, cand temperaturile sunt mai ridicate, bucati imense de gheata sau zapada cad de pe acoperis. Oamenii trec fara sa se gandeasca la pericolul care ii paste. Este si cazul acestor targovisteni, care in lipsa unei avertizari, nu au stiut ca risca sa le cada in cap zapada de acoperis.

Altii, decat sa riste sa le cada in cap zapada sau gheata de pe acoperis, prefera sa evite trotuarul deplasandu-se pe sosea. Nici aceasta nu este o varianta sigura, riscand sa fie accidentati.

Din pacate insa, aceeasi situatie este si la unitatile de invatamant. La intrarea in aceasta gradinita, dar si in curtea acestei scoli, elevii pot fi si ei raniti de zapada de pe acoperis. Pagube se inregistreaza in continuare. Intr-un alt cartier alt Targovistei, zapada cazuta de pe acoperis a avariat o masina, iar geamul unui balcon a fost spart.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe