PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ATENŢIE LA REDUCERI! – VIDEO

ATENŢIE LA REDUCERI! – VIDEO

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Start la un nou sezon de reduceri!  Incepand cu data de 1 august, magazinele scot la vanzare primele produse la preturi si cu pana la 60- 70% mai mici. Chiar daca multi targovisteni asteapta sa cumpere imbracaminte si incaltaminte la preturi „de nimic”, comisarii OPC recomanda foarte mare atentie la ce achitionam in aceasta perioada, unele magazine afisand reduceri fictive.

A inceput un nou sezon al reducerilor de vara si pentru multi targovisteni aceasta este perioada perfecta pentru a-si inoi garderoba. Dacă până acum treceaţi pe lângă magazinul dumneavoastră preferat privind îndelung şi suspinând la vederea preţurilor produselor, în lunile următoare, shopping-ul va trece de la pasiune costisitoare la un vis uşor de împlinit! Atentie insa, OPC avertizeaza ca sezonul reducerilor este plin de capcane pentru cumparatorii naivi, multe dintre magazine aplicand reducerile fictiv. Acestia recomanda verificarea preturilor afisate dar si a procentajului.

Sezonul soldurilor de vara se deruleaza intre 1 august- 31 septembrie, interval in care comercianţii îşi pot stabili o durată maximă de 45 de zile în care pot comercializa produse la preţuri reduse. Reducerile pot fi aplicate numai produselor nealimentare a căror desfacere are caracter sezonier, cum ar fi confecţii, marochinărie, tricotaje, încălţăminte sau articole sportive. In ciuda avertismentelor OPC multi targovisteni spun ca soldurile sunt singura sansa pentru ei de a-si cumpara produsele dorite fara sa faca o gaura prea mare in buget si asa redus. Ofertele imense aplicate pe vitrine îi îndeamnă pe unii dâmboviţeni să intre şi să inspecteze marfa. Dintre  cei care nu ies cu mână goală din magazine cei mai mulţi cumpără haine pentru copii şi încălţăminte.

ECHIPA: Cătălina Sandu Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe