PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SUTE DE LOCURI LA LICEU PENTRU CORIGENŢI – VIDEO

SUTE DE LOCURI LA LICEU PENTRU CORIGENŢI – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Nu au luat nota de trecere la evaluarile nationale, nu au promovat clasa a VIII-a la timp dar, din toamna pot deveni liceeni! Peste 200 de corigenti si 60 de elevi care nu au reusit sa isi incheie situatia scolara la timp au sansa de a fi admisi la liceu. O a treia etapa de repartizare computerizata este prevazuta de metodologie pe 5 si 6 septembrie, iar „intarziatii” au la dispozitie aproximativ  900 de locuri in unitatile de invatamant din judet. Cele mai multe locuri libere sunt la grupurile scolare si liceele tehnologice.

Ce daca nu au promovat examenele nationale si multi dintre ei au reusit sa obtina doar punctul din oficiu la probele scrise? Din toamna se pot numi liceeni cu acte in regula! Chiar daca literatura si ecuatiile matematice sunt necunoscute pentru ei, elevii damboviteni care au colectionat corigente, nu au primit nota de trecere la evaluarea nationala sau nu si-au rezolvat situatia scolara la timp, au la dispozitie o noua etapa de repartizare computerizata in luna septembrie. Ba mai mult, ei pot alege intre cele 900 de locuri ramase vacante in liceele din judet dupa primele doua etape.

Potrivit metodologiei, cea de-a treia etapa de repartizare computerizata va avea loc la inceputul lunii septembrie. Pana atunci elevii „certati cu scoala” se pot bucura din plin de vacanta de vara si distractie, oricum vor ajunge la liceu.

ECHIPA: Cătălina Sandu /Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe