PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ATRACTIVE PENTRU TERIBILIȘTI – VIDEO

ATRACTIVE PENTRU TERIBILIȘTI – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Ce-am avut si ce-am distrus sau cat de lipsiti de bun simt si civilizatie sunt in continuare unii targovisteni! Asa s-ar putea descrie in cateva cuvinte modul cum au inteles unii sa distruga bunurile publice de dragul distractiei de moment. Cosurile de gunoi au fost de-a lungul timpului un obiectiv pentru tinerii teribilisti. Nici macar inlocuirea celor din pastic cu altele de metal nu i-a oprit pe acestia sa le vandalizeze.
Acolo unde au mai ramas cateva din plastic, le-au spart si le-au rupt suportul. Nici macar amenzile aplicate pentru aceste fapte nu i-au speriat.
In zadar au incercat autoritatile sa previna distrugerea bunurilor publice, in special a cosurilor de gunoi din oras. La inceput cand majoritatea erau din plastic, teribilistilor le era foarte usor sa le rupa sau sa le vandalizeze. Acestea erau arse cu tigara sau pur si simplu smulse de pe stalpi. Pentru a preintampina aceste situatii au fost montate mai multe cosuri de gunoi din material mai dur si chiar din metal, iar cele distruse au fost inlocuite in scurt timp. Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe cei lipsiti de bun simt sa le distruga in continuare. Pe cele din metal le-au indoit, au tras de ele sa le desprinda. Pentru ca nu le-a reusit le-au lasat agatate.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Ciprian Rusa/ Răducu Rădoi

http://youtu.be/X0qjveq9bYQ

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe