PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANALIZE PENTRU TRUP ȘI MINTE – VIDEO

ANALIZE PENTRU TRUP ȘI MINTE – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Ca nu suntem cu toti la fel este bine-cunoscut. Totusi, “spiritul de turma” se aplica mai ales cand vine vorba despre silueta. De cele mai mute ori, in loc sa urmarim un stil propriu de viata, ne indreptam atentia catre lecurile-minune si dietele drastice care ne deformeaza imagine de sine. Rezultatul? Unul dezastruos. Ca sa reusim, insa, trebuie sa facem un set de analize, cu care sa ne prezentam la specialist in nutritie si la antrenorul de fitness. Specialisti sustin ca acesta este startul unei diete personalizate care chiar va da rezultate.
In ultimii ani citim tot mai des despre diete. Rezultate ametitoare inca din primele 4 zile.5-6 kilograme in prima saptamana alte multe dupa prima luna. Promisiuni ca toate kilogramele in plus vor disparea prin minune si noi nu va trebui sa face nimic altceva decat… sa ne infometam.
Putini stiu ca, inainte de a incepe orice cura de slabire, este necesar sa ne testam capacitatea de a o pune in practica. Importante sunt in acest caz analizele de sange care spun totul despre sarea noastra de sanatate.
Specialistii mai spun ca privarea organismului de anumite substante sau aportul lor in exces prin anumite forme de dieta poate fi la fel de daunatoare precum consumul abuziv de anumite droguri sau medicamente. Este de preferat ca scaderea ponderala sa se realizeze intr-un mod controlat, sub supravegherea si la indicatia unui medic si a unui antrenor.
O dieta personalizata, recomandata de un specialist, poate insemna si succesul scaderii in greutate. In cazul in care tinem o cura de slabire dupa ureche si nu da rezultatele la care ne asteptam, exista riscul sa fim dezamagiti si sa ne consolam cu ceva mai multa…mancare.
Daca ne dorim sa beneficiem de o dieta eficienta trebuie sa pastram o buna colaborare cu specialistii care se ocupa de diete personalizata. Este important sa oferim informatii despre modul in care traim, despre alimentati, tabieturi si activitatile zilnice.

Ilona Rotaru
Eduard Găiseanu

http://youtu.be/rKj7pYQg7-g

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe