PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Au bani de dat – VIDEO

Au bani de dat – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Este sau nu o perioada de austeritate financiara, la nivel de administratii? Raspunsul este unul pozitiv aproape mereu, indiferent de interlocutor. Totusi, la o analiza mai atenta se poate observa ca austeritatea nu este luata in calcul chiar de fiecare data. Spre exemplu, Consiliul Judetean Dambovita are bani de dat chiar si pentru evenimente ce au avut loc, cu ceva vreme inainte de momentul aprobarii sustinerii financiare.

 

Intre 12 si 14 iulie Targovistea a fost gazda, pentru a treia oara consecutiv, a memorialului “Ion Cornianu” la lupte, o competitie internationala ce s-a bucurat de participarea a sute de sportivi si tehnicieni si, in mod cert, o propaganda pentru sport in general si aceasta disciplina sportiva in particular, ce merita a fi admirata. In organizarea Federatiei de specialitate si cu aportul DJST, a CS Targoviste si CSȘ Targoviste, competitia a primit numai cuvinte de lauda.Totusi , cum nimic nu se face fara bani se pare ca acest capitol a fost singurul  in suferinta, la aceasta competitie, pentru ca la doua saptamani distanta de eveniment inca se mai primesc fonduri pentru sustinerea desfasurarii acestuia. 25.000 de lei este suma cu care au decis sa contribuie alesii dambovitenilor la  buna desfasurare a unui eveniment ce deja avusese loc. Ba mai mult conform proiectului de hotarare banii vor pleca catre „Asociatia Luptatorilor Sportivi”, o asociatie ce nu se regaseste in documentele oficiale, figurand printre organizatorii competitiei.

 

Chiar daca suma nu reprezinta cu siguranta foarte mult, modul de alocare a banilor pentru un eveniment ce deja a avut loc, chiar si conditiile in care a existat o intelegere prealabila pentru aceasta suma, ridica cateva semne de intrebare.

In plus, aceiasi solicitare, in acelasi cuantum, a fost adresata si primariei Targoviste si chiar trecuta intr-un proiect de hotarare, in luna iulie, numai ca sedinta de consiliu in care ar fi trebuit sa se dezbata nu mai avut loc, din lipsa de cvorum iar ulterior proiectul nu a mai aparut pe ordinea de zi.

 

Echipa: Horia Marin/Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe