PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU CERUT ASFALT, AU PRIMIT PIATRA!

AU CERUT ASFALT, AU PRIMIT PIATRA!

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Drumurile noastre sunt din ce in ce mai proaste, iar autoritatile tot mai nepasatoare. Mai nou in loc asfalt, unii primari le ofera dambovitenilor din mediul rural…piatra! Va prezentam o situatie greu de crezut, inregistrata in comuna Matasaru, sat Tetzcoiu. Pentru a-i scapa pe localnici de gropi, edilul nu a gasit alta solutie decat sa distruga si putinul asfalt ramas dupa douazeci de ani de cand drumul a fost construit: a acoperit soseaua cu pietris. Oamenii din localitate sunt revoltati.

Ceea ce s-a construit in urma cu douazeci de ani, autoritatile nu sunt in stare nici sa pastreze, numai vorbim despre modernizari si reabilitari. In satul Tetzcoiu, din comuna Matasaru, oamenii spun ca niciun primar, din 90 si pana acum, nu a turnat un metru de asfalt. Drumul, plin de gropi, abia poate fi tranzitat cu bicicleta sau cu caruta. Cei care isi incearca norocul cu masina, trebuie apoi sa faca un drum in service. Si penrtu ca localnicii au facut sesizari peste sesizari la primarie, edilul a actionat intr-un final, insa intr-o maniera cu totul neasteptata. Nu a asfaltat drumul, ci a acoperit intreaga sosea cu pietris, spre disperarea localnicilor. Oamneii spun ca au incercat sa-i opreasca pe angajatii primariei, dar nimeni nu i-a ascultat.

Dambovitenii din Tetzcoiu au ramas cu un gust amar. Spun ca inainte de alegeri, primarul le-a promis marea cu sarea. Sperau sa aiba parte macar de un drum decent. Acum nu mai cred in promisiuni. Mai mult, spun ca edilul le-a intors spatele si i-a amenintat ca nu le va face niciun drum, pentru ca nu ar fi primit voturile pe care si le-ar fi dorit.

Edilul comunei Matasaru, Radu Naie, nu a fost de gasit. La primarie, chiar in timpul programului, batea vantul. Nici urma de edil.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

http://youtu.be/U8Mfj3DStHo

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe