PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU CHIULIT ȘI DE LA EVALUĂRI – VIDEO

AU CHIULIT ȘI DE LA EVALUĂRI – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Au chiulit in masa de la evaluari! Mii de elevi de clasa a IV-a au absentat d ela examenele organizate de mminister. Numai in judetul Dambovita au lipsit cateva sute. Situatia este alarmanta pentru ca oricate demersuri s-ar face pentru a-i pune cu burta pe carte, elevii dau dovada de lipsa de interes.
Elevii au avut cateva saptamani la dispozitie pentru a se familiaza cu noile tipuri de teste, variante asemanatoare fiind rezolvate in clasa. In plus, notele nu le afecteaza situatia scolara prezenta sau viitoare. Chiar si in aceste conditii, mii de elevi din Regiunea Sud Muntenia au absentat de la evaluarile nationale. In judetul Dambovita de exemplu, au fost cateva sute care au lipsit.
In toate unitatile de invatamant au avut loc saptamana aceasta evaluari nationale ale elevilor din clasele a IV-a, la limba si literatura romana, conform metodologiei aprobate prin Ordinul Ministrului. Faptul ca notele nu vor fi trecute in catalog, iar examenele nu le afecteaza situatia scolara, chiar daca au fost sustinute sau nu, se pare ca i-a demotivat pe unii elevi sa participe la evaluari. Este adevarat insa ca unii si-au adus scutiri medicale.

Valentin Popescu
Eduard Găiseanu

http://youtu.be/hjh2MRFKvZ4

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe