PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MINUNEA S-A PRODUS! – VIDEO

MINUNEA S-A PRODUS! – VIDEO

de admin
19 vizualizări

Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste va beneficia, in sfarsit, de un cabinet stomatologic. Ministrul Sanatatii Nicolaie Banicioiu a aprobat avizele pentru functionarea cabinetui in urma vizitei efectuate saptamana trecuta in judet. Potrivit presedintelui Colegiului Medicilor Dambovita, in perioada urmatoare se vor face pregatiri pentru dotarea acestui cabinet. Pana acum dambovitenii cu probleme nu aveau unde sa se trateze pe timp de noapte.
Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste nu a beneficiat niciodata de un cabinet stomatologic, desi ar fi fost mare nevoie pentru toti dambovitenii. La ora actuala, de fiecare data cand oamenii au probleme cu dantura, pe timp de noapte sau in weekend, sunt nevoiti sa se trateze cu medicamente.
Aceasta problema ar putea fi rezolvata in curand in urma vizitei facute de ministrul Sanatatii Nicolaie Banicioiu in Dambovita.
Potrivit presedintelui Asociatiei Medicilor Stomatologi Dambovita, cabinetul ar putea fi deschis in maximum doua luni. In acest moment se fac pregatiri pentru dotarea acestui cabinet.

Valentin Popescu
Raducu Rădoi

http://youtu.be/SV4dIyVPRQg

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe