PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU FĂCUT UN PAS ÎNAPOI – VIDEO

AU FĂCUT UN PAS ÎNAPOI – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Dupa isteria inrolarii, creata in randul tinerilor, Ministerul Apararii Nationale incearca sa puna capat zvonurilor alarmiste. Nu exista un proces de mobilizare a rezervistilor sau de recrutare a tinerilor, precizeaza reprezentantii MAPN. Panica generala s-a declansat saptamana trecuta, odata cu publicarea in Monitorul Oficial a unui model de certificat medical, ce ar trebui prezentat de tineri la recrutare.
Retelele de socializare au fost rapid invadate de mesaje contra inrolarii. Tinerii s-au declarat impotriva recrutarii in caz de razboi. Temerile de a fi chemati la arme au fost alimentate si de situatia tensionata din Ucraina.
Unii dintre tinerii care sunt impotriva inrolarii isi motiveaza refuzul prin faptul ca tara nu a facut prea multe pentru ei, de aceea ei nu sunt dispusi sa isi riste viata pentru tara.
Si pentru ca asemenea mesaje se inmultesc de la o zi la alta, Ministerul Apararii Nationale a venit cu lamuriri, pentru a pune capat zvonurilor alarmiste, infirmand categoric faptul ca exista un proces de mobilizare a rezervistilor sau de recrutare a tinerilor.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe