PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU FOST MUTAȚI LA ALTE ȘCOLI

AU FOST MUTAȚI LA ALTE ȘCOLI

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Cei doi elevi, care si-au intepat colegii cu bolduri au fost mutati disciplinar de la Scoala Coresi. Decizia a fost luata de Consiliul profesoral, iar cei doi invata acum la unitatile cele mai apropiate de domiciliu. Cand s-a produs incidentul, pe 22 ianuarie, parintii elevilor intepati cu bolduri au cerut ca baietii, cunoscuti cu abateri la scoala, sa fie mutati de urgenta. Acum, ei pot rasufla usurati, cu atat mai mult cu cat incidentul nu a avut urmari din cele mai grave. Rezultatele analizelor efectuate elevilor intepati arata ca nu au fost infectati cu virusul Hiv nici cu hepatita B sau C.

Cei doi baieti care au intepat cu bolduri 23 de elevi de la Scoala Coresi au fost mutati la alte unitati de invatamant si s-au ales si cu nota scazuta la purtare, sase, respectiv nota 4. Pe 22 ianuarie, in timpul pauzei, pe holurile scolii targovistene, cei doi i-au intepat cu bolduri pe toti elevii care le-au iesit in cale. Una dintre victime a anuntat conducerea scolii. Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste s-a umplut rapid de elevi si parinti speriati. 23 de elevi au fost supusi unor analize, de teama sa nu fi fost infectati cu virusul HIV. Dupa o zi, rezultatele au fost gata si au iesit negative. Parintii au cerut insa ca elevii intepati sa fie examinati si pentru virusul hepatitei B si C. In urma cu putin timp au sosit si aceste rezultate, care, din fericire, au fost tot negative.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu, Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe