PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » AU FURAT ALIMENTELE DE LA GURA A SUTE DE COPII ORFANI, ÎNGRIJIȚI LA VALEA SCREZII, DE PĂRINTELE NICOLAE TĂNASE

AU FURAT ALIMENTELE DE LA GURA A SUTE DE COPII ORFANI, ÎNGRIJIȚI LA VALEA SCREZII, DE PĂRINTELE NICOLAE TĂNASE

de Andrei Oprescu
260 vizualizări

Trei indivizi au fost săltați de polițiștii prahoveni, după ce, joi dimineață, au efectuat percheziții la Posești și la Starchiojd, la persoane bănuite că au furat alimente și aparatură electrocasnică de la asociația non-guvernamentală Pro Vita, care militează pentru ajutorarea copiilor aflați în grija părintelui Tănase de la Valea Screzii.
Suspecții bănuiți de furtul mai multor produse alimentare și de aparatură electrocasnică de la asociația non-guvernamentală Pro Vita ar fi acționat de la începutul anului până în prezent, prejudiciul estimat fiind de 237.000 de lei.

De mai bine de 20 de ani, părintele Tănase are grijă de copii abandonați, de copii fără părinți, de tinerii alungați din căminele de copii. Acolo, la Valea Polopului și Valea Screzii, părintele Nicolae Tănase a pus bazele unei alte Românii. Mai bună, mai curată, lipsită de egoism. Cu Asociația ProVita, părintele Tănase duce o lupta pentru viață și îngrijește sute de suflete.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe