AU FURAT ALIMENTELE DE LA GURA A SUTE DE COPII ORFANI, ÎNGRIJIȚI LA VALEA SCREZII, DE PĂRINTELE NICOLAE TĂNASE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Trei indivizi au fost săltați de polițiștii prahoveni, după ce, joi dimineață, au efectuat percheziții la Posești și la Starchiojd, la persoane bănuite că au furat alimente și aparatură electrocasnică de la asociația non-guvernamentală Pro Vita, care militează pentru ajutorarea copiilor aflați în grija părintelui Tănase de la Valea Screzii.
Suspecții bănuiți de furtul mai multor produse alimentare și de aparatură electrocasnică de la asociația non-guvernamentală Pro Vita ar fi acționat de la începutul anului până în prezent, prejudiciul estimat fiind de 237.000 de lei.

De mai bine de 20 de ani, părintele Tănase are grijă de copii abandonați, de copii fără părinți, de tinerii alungați din căminele de copii. Acolo, la Valea Polopului și Valea Screzii, părintele Nicolae Tănase a pus bazele unei alte Românii. Mai bună, mai curată, lipsită de egoism. Cu Asociația ProVita, părintele Tănase duce o lupta pentru viață și îngrijește sute de suflete.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

PACIENȚII NON-COVID, PE PLAN SECUND

Suferinzi plimbați pe holurile spitalelor, trimiși acasă proaspăt operați sau care sunt puși în stand-by cu intervențiile chirurgicale din cauza pandemiei. Vorbim despre bolnavii cronici, acea categorie care a fost sacrificată de autorități pentru a putea face față noului val al pandemiei. În ultimele săptămâni, în mai multe spitale, pacienții