PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU ÎNCERCAT SĂ EVADEZE – VIDEO

AU ÎNCERCAT SĂ EVADEZE – VIDEO

de admin
2 vizualizări

S-au tras focuri de arma in centrul municipiului Campina,unde doi detinuti incatusati,care au fost scosi din arest si urmau sa fie dusi la penitenciar,au fugit de sub ochii oamenilor legii,in momentul in care trebuiau sa fie urcati in duba.Ca sa-i prinda, oamenii legii au tras cu pistoalele. Cei doi detinuti s-au ales acum cu dosare penale pentru tentative de evedare.
Cei doi barbati incatusati, care iesisera din arest si urmau sa fie dusi la penitenciarul Margineni, au fugit de sub ochii oamenilor legii, in momentul in care trebuia sa fie urcati in duba. Au fost alergati de politisti cateva sute de metri. Oamenii legii au tras focuri de avertisment pentru a-i opri pe fugari.

Politistii au blocat imediat toate strazile din zona, inconjurand locul in care se aflau barbatii.

In cele din urma,cei doi barbati au fost prinsi.Unul dintre ei era condamnat pentru infractiunea de furt calificat si celalalt pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.Pe langa pedepsele pe care le aveau de executat in penitenciar,acum vor fi cercetati si pentru tentativa de evadare.Incidentul va fi cercetat si pe plan intern, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova incepand o anchetă pentru a stabili imprejurarile în care barbatii au putut fugi de sub escorta şi dacă agentii si-au facut sau nu datoria.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe