PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PLOILE AU FĂCUT RAVAGII! – VIDEO

PLOILE AU FĂCUT RAVAGII! – VIDEO

de admin
8 vizualizări

S-a rupt cerul in Voinesti, Dambovita! A plouat in cateva ore, cat intr-un an, inregistrandu-se cantitati record de apa. 40 de gospodarii au fost inundate, apa avand jumatate de metru. Oamenii spun ca nu au mai vazut niciodata un asemenea dezastru. S-au chinuit sa isi scoata apa din beciuri si din case.
Ploile au facut ravagii in Voinesti, Dambovita! Doua trei ore a plouat torential. In zona de deal din localitate, s-a atins un nou record, de 75 de l/mp. Toaata apa de pe dealuri s-a scurs in gospodariile oamenilor.
Oamenii s-au chinuit ore bune sa isi scoata apa din curti, unde atingea jumatate de metru! Le-au fost inundate insa si beciurile unde isi pastrau merele, dar si locuintele. Spun ca nu s-au mai confruntat niciodata cu asemenea inundatii.

Alte cateva familii spun ca in cazul lor, inundatiile au fost mai mari, dupa ce a fost construit un helesteu in zona, albia raului fiind ingustata.

Mai multe echipaje de pompieri, cu autospeciale si motomompe s-au luptat ore bune pentru a evacua apa din gospodarii.
Inundate au fost si gradinile localnicilor. Oamenii se plang ca toate culturile lor s-au dus pe apa sambetei.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe