PRIMA PAGINĂ » AU MAI GĂSIT O PARTE DIN FEMEIA TRANŞATA!

AU MAI GĂSIT O PARTE DIN FEMEIA TRANŞATA!

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Anchetatorii au gasit capul  si o mana din corpul femeii transate in urma cu o saptamana, de Florin Minzararu, care a ucis-o, dupa ce a violat-o. Capul a fost gasit in aval de podul de la Ionesti, aproape de zona unde politistii au gasit si mana dreapta a victimei. Mana stanga a fost gasita in data de 2 iunie in amonte de pod, iar politistii continua cautarile partilor lipsa din trupul sectionat al Iulianei Neblea.

In urma cautarilor, politistii au descoperit capul Iulianei la 500 de metri in aval de Podul de la Ionesti, aproape de zona unde a fost gasita si o mana, in albia raului. Capul a fost ridicat de poliţişti şi dus la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa pentru examinare.  Cautarile continua, pentru a gasi noi indicii despre modul de operare al suspectului.

La o zi distanta de descoperirea capului femeii anchetatorii au gasit si membrul superior stang la aproximativ 150 de metri in aval de podulde la Ionesti. In momentuil de fata continua cercetarile pentru descoperirea ultimelor parti lipsa din corpul femeii transate de Manzararu, piciorul drept si o parte din membrul inferior stang.Anchetatorii au facut percheziţii în apartamentul din Topoloveni al lui Florin Mînzăraru, care a recunoscut că a violat, ucis şi tranşat-o pe femeia al cărei cadavru a fost găsit, fără cap şi membre, în râul Argeş. Potrivit anchetatorilor, după ce şi-a recunoscut fapta, Florin Mînzăraru a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. El este acuzat de omor deosebit de garv, viol, talharie si profanare de morminte.

 

Redactor: Horia Marin

Imagine: Loredan Bourosu

http://youtu.be/FT55PxqoO1c

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe