PRIMA PAGINĂ » ZIUA COPILULUI LA RACARI

ZIUA COPILULUI LA RACARI

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Vreme frumoasa, multi copii, concursuri si multa voie buna. Asadar ingrediente suficiente pentru o zi perfecta. In doar cateva cuvinte aceasta a fost ziua internationala a copilului la Racari, in Dambovita. Atat administratia locala, pentru care aniversarea zilei copilului a devenit deja o traditie, dar si reprezentanti ai lumii politice s/au regasit intre organizatori.

Concursul de biciclete desfasurat pe o lungime de aproape 18 km intre Racari si Ghimpati a fost cu siguranta unul dintre evenimentele ce a atras cei mai multi participanti la sarbatoarea copiiilor din Racari. Poate si pentru ca in fruntea coloanei de biciclisti s/ afalat edilului orasului

Intre organizatorii evenimentului de la Racari s/a aflat si liderul PNL Dambovita acesta precizand ca evenimentul nu are legatura cu lumea politica.

Primarul localitatii s/a aratat satisfacut de prezenta tinerilor la eveniment si in acelasi timp a uitat de oboseala acumulata in urma cursei de ciclism.

Pe tot parcursul zilei  de 1 iunie pe terenul din imediata vecinatate a primariei Racari au avut loc competitii sportive. Atat fotbalul cat si deja traditionalelel concursuri de desene pe astfalt facand parte din programul organzita cu ocazia zilei internationale a celor mici.

 

Readactor: Horia Marin

Imagine: Loredan Bourosu

http://youtu.be/pQ5o7wEhdyg

 

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe