PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Au “negociat” caldura – VIDEO

Au “negociat” caldura – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Anotimpul rece da semne ca se apropie vertiginos, iar asta nu este tocmai o veste buna pentru o parte dintre targovisteni. Este vorba de  fostii abonati ai SC Termica SA ,ce au ramas fara apa calda si caldura si care asteapta decizia autoritatilor locale. Dupa mai multe controverse si solutii alternative  Consiliul Local Targoviste a ajuns, in sfarsit, la varianta finala a unui proiect prin care institutiile publice si blocurile de locuinte sociale si ANL, din municipiu, vor beneficia de o solutie alternativa pentru agent termic. Votul final, in privinta acestei variante, a fost dat la ultima sedinta de consiliu local.

Sumele prevazute in proiectele de hotarare au dat nastere unor discutii aprinse, astfel ca la votul final consilierii PNL s/au abtinut sau au votat impotriva, restul de consilieri exprind un vot favorabil. In conformitate cu hotararea, in perioada urmatoare, cel mai probabil, se va trece la atribuirea contractelor prin incredintare directa, la majoritatea dintre acestea. Cum administratia locala nu dispune, anul acesta, de sumele necesare, ce sunt de ordinul milioaneleor de euro per total, se va apela la cei dispusi sa efecteze lucrarea anul acesta, asteptand o plata integrala in anul 2014.

 

Echipa: Horia Marin/ Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe