PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU PRIMIT SPERANȚĂ

AU PRIMIT SPERANȚĂ

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Un inger a primit ajutor, dupa ce povestea ei a impresionat oameni cu suflet mare. MDI TV v-a prezentat cazul fetitei, care la numai patru ani, se lupta cu o boala grava. Viata ei depinde de un aparat care sa o ajute sa respire. Din pacate este un aparat vechi, iar situatia s-a agravat, dupa ce mama ei nu a mai putut plati facturile la curent. Era disperata ca nu mai putea sa alimenteze aparatul care o tine in viata pe copila. Din fericire, cativa targovisteni nu au ramas indiferenti la necazul ei si i-au sarit in ajutor.

Ioana este un inger de copil. Desi este nevoita sa lupte cu o boala grava, gaseste puterea sa zambeasca. Din pacate, viata ei depinde de un aparat pentru a respira. I-a fost donat unul vechi, care nu o ajuta asa cum ar trebui. Mama ei nu doarme noptile de frica sa nu pateasca ceva rau micuta. Femeia a ajuns insa la capatul puterii, cand i-a fost oprit curentul electric. Nu a mai reusit sa plateasca facturile, pentru ca traieste dintr-o indemnizatie de 400 de lei pe luna. Din acesti bani trebuie sa o intretina pe Ioana, dar si pe fratele ei, in varsta de 17 ani. Povesteste ca a trait clipe de cosmar. Stateau toti trei la lumina lumanarii, iar noaptea fugea la vecini sa alimenteze aparatul care o ajuta pe Ioana sa respire.

Acum, aceasta mama isi sterge lacrimile si gaseste puterea sa zambeasca. Dupa ce au vazut la MDI TV chinul prin care terce Ioana, mai multi targovisteni i-au venit in ajutor. Pe langa un sprijin financiar, i-au daruit fetitei un sac plin de jucarii, pentru ca singurele pe care le are le-a primit de la medicii din spitalele unde a fost internata. Mai mult, Ioana va beneficia gratuit si de recuperare la un centru pentru copii cu dizabilitati din Dambovita. Se fac demersuri si pentru ca fetita sa primeasca un aparat nou, care sa o ajute sa respire si care sa ii redea speranta la viata.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

http://youtu.be/ymG2Ituotyk

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe