PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CIUPERCĂRIA CU…SCANDAL

CIUPERCĂRIA CU…SCANDAL

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Scandal in comuna damboviteana Dragomiresti intre propietara unei ciupercarii si vecinii ei. Oamenii spun ca nu mai pot trai in zona din cauza mirosului greu pe care l-ar emana substantele folosite in solariile cu ciuperci.De celalata parte, propietara ciupercariei sustine ca nu foloseste substante toxice si ca mirosul urat ar veni de la lăturile deversate de reclamanti in santul din fata curtii. A curs cu plangeri de ambele parti pe la mai toate institutiile statului, insa pana acum nimeni n-a luat nicio masura.

Scandalul se tine lant la Dragomiresti in Dambovita de cand solariile ar fi aparut ca ciupercile dupa ploaie. Oamenii sustin ca acum aerul este irespirabil. De celalata parte, proprietara ciupercariei sustine ca mirosul urat nu vine din gospodaria sa.

In urma reclamatiilor facute, o echipa de la primaria din localitate si mai multi inspector de la garda de Mediu s-au deplasat in zona, dar sustin ca totul ar fi in regula. Vecinii suparati nu se lasa cu una cu doua si s-au indreptat acum cu plangeri catre Ministerul Mediului si chiar catre Traian Basecsu.

Mihai Eremia. Raducu Radoi

 

http://youtu.be/fuAouoWCQBo

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe