PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU RĂMAS SUB CERUL LIBER

AU RĂMAS SUB CERUL LIBER

de Mditv
7 vizualizări

În doar câteva momente au rămas sub cerul liber şi fără agoniseala de-o viaţă. O femeie din comuna dâmboviţeană Vişina a privit neputincioasă cum îi arde casa, după ce concubinul ei a uitat oala cu ciorbă pe un reşou aprins. Acum cei doi se chinuie să mai salveze din bunuri şi cer ajutorul oamenilor cu suflet pentru a-şi putea ridica un acoperiş deasupra capului înainte de instalarea anotimpului rece.

Doamnei Maria, în vârstă de 68 de ani i s-a făcut rău când a văzut cum munca ei de-o viaţă s-a făcut scrum în cateva minute. Femeia era plecată la magazin, iar când a văzut că maşina de pompieri intră pe strada pe care locuieşte spune că parcă a presimţit că incendiul este la casa ei.

Focul a pornit de la un reşou încins lăsat nesupravegheat de concubinul femeii. Acesta a pus ciorba la încălzit şi a plecat la câmp.

Din fericire, butelia a fost scoasă de către pompieri dintre zidurile în flăcări înainte să explodeze.

Acum, cei doi se adăpostesc într-o anexă pe care o folosesc ca grajd pentru animale.

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială de la Primăria Vişina s-au autosesizat în urma incendiului şi spun că vor încerca pe cei doi oameni năpăstuiţi de soartă. Cei doi nu au copii şi trăiesc din salariul minim pe economie pe care îl primeşte bărbatul ca paznic, plus pensia femeii, în valoare de 700 de lei.

Doamna Maria face un apel către oamenii cu suflet să o ajute să-şi ridice un acoperiş deasupra capului înainte de venirea iernii. Cei care doresc să-i ofere o mână de ajutor o pot găsi în comuna Vişina, pe Stada Constantin Brâncoveanu, la numărul 49.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe