PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU RĂMAS SUB CERUL LIBER

AU RĂMAS SUB CERUL LIBER

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

O familie din Ionești, județul Dâmbovița, a rămas sub cerul liber chiar în prag de iarnă. Casa în care locuiau mama, tata, copilul de doar patru ani și bunicii a ars după ce un incendiu a izbucnit la un coș de fum. În doar câteva minute toată agoniseala de-o viață s-a făcut scrum. Oamenii au rămas doar cu hainele de pe ei. Împreună le putem întinde o mână de ajutor. Au nevoie de materiale de construcție pentru a ridica două cămăruțe, haine și alimente. 
Au muncit o viață întreagă și au privit neputicioși cum totul este mistuit de flăcări în doar câteva minute. Proviziile pentru iarna, bunurile și casa pe care s-au străduit să o ridice cameră cu cameră, toate s-au făcut scrum.
În casă locuiau bunicii, doi tineri, copilul lor de doar 4 ani și nora este însărcinată în luna a opta și urmează să aducă pe lume un copil în mai puțin de-o lună. Acum fata stă la o mătușă împreună cu soțul și cel mic, Mădălin, de doar patru ani.
Bătrânii locuiesc printre ruinele rămase în picioare însă nu pentru mult timp. O canapea au reușit să salveze din flăcări și pe ea dorm seară de seară.
Vecinii le-au sărit în ajutor, dar nu au putut învinge flăcările. Nenorocirea s-a produs acum trei zile şi se pare că focul a pornit de la un coş. Au nevoie de ajutor pentru a-și repara casa, dar și de haine și alimente. 
Cei care pot și vor să-i ajute să nu rămână sub cerul liber în prag de iarnă o pot face cu donații, alimente, materiale de construcție, haine. 

FAM. STOICA 
PETREȘTI, JUD. DÂMBOVIȚA 
TEL: 0771185069  

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe