PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU RENUNȚAT LA PROTEST – VIDEO

AU RENUNȚAT LA PROTEST – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Desi saptamana trecuta anuntau ca se vor solidariza cu elevii si profesorii care invata in frig in unitatile de invatamant din Targoviste, sindicalistii damboviteni au renuntat la protestul ce urma sa aiba loc in fata primariei municipiului pe data de 13 decembrie. Asta in timp ce, numarul unitatilor de invatamant care suspenda cursurile creste de la o zi la alta. Alte doua scoli au inaintat cereri catre inspectoratul judetean pentru intreruperea orelor pana la vacanta. Daca montarea centralelor se va face dupa graficul stabilit, foarte multe unitati vor functiona doar cu ajutorul caloriferelor electrice pana la jumatatea lui ianuarie 2014.

Intre timp, sindicalistii au abandonat ideea organizarii unui protest in fata primariei Targoviste, desi manifestarea era anuntata de saptamana trecuta si au solicitat chiar si Inspectoratului Județean de Jandarmi autorizarea unui protest între orele 12:00 și 14:00. Acesta este a doua oara in mai putin de o saptamana cand sindicalistii din invatamant dau inapoi dupa ce au anulat si greva generala in care cereau condiții de salarizare mai bune și reglementarea statutului lor.

ECHIPA: Cătălina Sandu/Răducu Rădoi

 

https://www.youtube.com/watch?v=E56HxdYH_zw

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe