PRIMA PAGINĂ » AU SARBATORIT ZIUA LICEULUI

AU SARBATORIT ZIUA LICEULUI

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Au lasat cartile deoparte si au inceput distractia! Elevii Liceului „Ion Heliade Radulescu” din Targoviste au sarbatorit ziua unitatii de invatamant. Au avut parte de piese de teatru, muzica, dans, dar si un simpozion devenit traditional.

Dupa piesa de teatru, a urmat un adevarat spectacol pentru elevii Liceului „Ion Heliade Radulescu” din Targoviste. Sarbatoarea unitatii de invatamant nu a insemnat doar distractie. Elevii au paticipat si la Simpozionul judetean „Omul si natura”, ajuns la cea de-a XXII-a editie.

Liceul „Ion Heliade Radulescu” din Targoviste este cea mai veche institutie de invatamant din Dambovita. A fost infiintat in anul 1860, functionand la inceput ca scoala normala de fete. Cu prilejul centenarului mortii lui Ion Heliade Radulescu, in 1972, numele marii personalitati a culturii romane, originara din Targoviste, este atribuit acestei unitati de invatamant.

ECHIPA: Madalina Zabava / Viorel Mateescu

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/rv8IJeV2VIg?fs=1″ vars=”ytid=rv8IJeV2VIg&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2125″ /]

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe