PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU UCIS PENTRU MASAJ EROTIC – VIDEO

AU UCIS PENTRU MASAJ EROTIC – VIDEO

de admin
30 vizualizări

VIDEO Au ucis cu sange rece, au furat banii si apoi au plecat la cumparaturi si la saloane de masaj erotic! Este povestea a doi tineri din Arges care sunt acuzati de crima dupa ce au ucis un batran din Mioveni, caruia i-au furat banii de inmormnatare. Politistii i-au prins dupa trei spatamani de cautari.

Batranul a fost ucis de un minor de 16 ani, elev la un liceu din Pitesti. A intrat peste el în casă însoţit de unul dintre complici şi l-a asfixiat pentru a-i fura cei zece mii de lei. În timp ce îi lua viaţa  bătrânului, fratele lui şi un vecin aşteptau afară în maşină.Când şi-au terminat treaba, s-au făcut nevăzuţi.

Doi dintre suspecti s au deplasat dupa comiterea faptei la un salon de masaj erotic din Piteşti unde au cheltuit din banii de inmormnantare ai victimei.Toţi patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore urmand ca magistratii sa decida daca vor emite mandate de arestare pe numele acestora.

 

 

REPORTER CRISTI IONICA

IMAGINE  CRISTI DUMITRU

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe