PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MASCAȚII AU FOST LA SORANA – VIDEO

MASCAȚII AU FOST LA SORANA – VIDEO

de admin
10 vizualizări

Firma din Targoviste a parintilor tenismenei Sorana Carstea este perchezitionata de procurorii DIICOT. Actiunea se pare ca are legatura cu dosarul carnii alterate, instrumentat de DIICOT. Prejudiciul in acest dosar este de 15 milioane de euro.

Peste 100 de perchezitii au avut loc inmai multe judete, in cadrul unor actiuni vizand destructurarea a doua grupuri infractionale organizate,  specializate in infractiuni de evaziune fiscala, spalare de bani, punere in circulatie de produse alterate, trafic de influenta. Se pare ca suspectii ar fi produs un prejudiciu de aproximativ 15 milioane de euro. Membrii gruparii aduceau din tari ale Uniunii Europene carne pe care o puneau in vanzare in magazine din Romania fara sa declare cantitatile. In cazul in care carnea depasea termenul de valabilitate, aceasta era procesata si transfomata in diverse produse care, de asemenea, ajungeau la vanzare in magazine.

Perchezitii au fost efectuate si la firma din Targoviste a parintilor Soranei Carstea. Se pare ca actiunea DIICOT ar avea legatura cu dosarul carnii alterate. Avocatul familiei Carstea, Ion Nicolae, a negat ca actiunea ar avea legatura cu perchezitiile din celelalte judete.

 

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe