PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AUDIERI PE BANDĂ RULANTĂ

AUDIERI PE BANDĂ RULANTĂ

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Audieri în două cazuri de contrabandă cu țigări și furturi din societăți. În primul caz polițiștii au ridicat trei suspecți care se aprovizionau cu țigări fără documente legale pe care ulterior le comercializau. Oamenii legii au ridicat și suspecți care furau din magazine obiecte eletronice și electrocasnice.

În cazul contrabandei cu țigări, cei trei suspecți sunt din Ploiești, iar din cercetări rezultă că în cursul anului 2017, persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale, iar ulterior, le-ar fi distribuit și comercializat către diverși clienți. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat ţigarete netimbrate, băuturi alcoolice și bunuri alimentare. Trei persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri. În celălalt caz, polițiștii prahoveni și ai Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.confirmă faptul că din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna septembrie a acestui an, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri, pe care ulterior fie le comercializau, fie le utilizau în interes propriu. Polițiștii au ridicat la descinderi diverse unelte susceptibile a fi utilizate la săvârșirea infracțiunilor, telefoane mobile, biciclete, materiale neferoase, electronice, iar trei persoane sunt suspectate ca au provocat un prejudiciu de 30 de mii de lei.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe