PRIMA PAGINĂ » AUTORITATI NEPASATOARE

AUTORITATI NEPASATOARE

de admin
7 vizualizări

    Revoltator! Cei care ar fi trebuit sa-i apere si sa verifice daca drepturile persoanelor cu handicap sunt incalacate nu fac mai nimic. Se lauda cu camapanii, controale, termene si masuri. Cei de la Inspectia Sociala Dambovita spun ca au controlat zeci de scoli, licee, primarii insa desi au dreptul, n-au aplicat amenzi.

Legea 448 din 2006 spune că, în calitate de cetăţeni cu drepturi depline, persoanele cu handicap beneficiază de aceleaşi drepturi ca şi restul populaţiei. Au trecut 7 ani de cand a intrat in vigaoare. De atunci legea e calcata-n picioare iar controalele cer doar termene si masuri.

Din birou totul e roz! Pe teren lucrurile stau diferit. I-am prezentat domanei umilinta prin care Marian a trecut zilele acestea. A ramas uimita si promite din nou controale.

Pe langa rampe de acces , instituriile sunt obligate sa dispuna de toalete speciale pentru persoanele cu handicat. Numaram pe degete institutieile cele care au facut investitii in acest sens. Controale, termene, masuri….la atat se rezuma cei care ar trebui sa taie in carne vie. Cat despre coantumul amenzilor car ar trebui aplicate in astfel de cazuri….

Mihai Eremia
Eduard Leasa.

http://www.youtube.com/watch?v=6sINn_ZHQOo

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe