PRIMA PAGINĂ » COSMARUL A LUAT SFARSIT

COSMARUL A LUAT SFARSIT

de admin
8 vizualizări

Cosmarul prin care a trecut batrana din Moreni, pe care echipa MDI TV a gasit-o adapostindu-se intr-o cladire dezafectata a luat sfarsit. Dupa ce situatia grava prin care trece a fost prezentata de televiziunea noastra, autoritatile din Moreni au reactionat, iar batrana a primit in sfarsit ajutorul de care avea atata nevoie. Acum beneficiaza de indemnizatie de handicap, dar si de un acoperis deasupra capului, pentru ca a fost primita la un centru din Pucioasa.

Dupa ce a ramas fara locuinta, aceasta batrana de 65 de ani din Moreni nu a gasit unde sa se adaposteasca, decat intr-o cladire dezafectata. Fiecare zi si-o petrecea in tribuna terenul de fotbal parasit, fara ca nimeni sa ii cunoasca durerea sau sa ii intinda o mana de ajutor. Isi potolea foamea, mancand frunze din copaci.

Dupa ce a fost descoperita de echipa MDI TV, autoritatile locale au luat masuri pentru a o ajuta. A fost transportata la spital, unde a primit ingrijirile de care aveau nevoie. Apoi i-au gasit un adapost, unde nu va mai suferi de frig sau de foame: Centrul de Ingrijire si Asistenta Pucioasa. In plus, batrana, care sufera de un handicap accentuat, isi primeste acum si indemnizatia.

Edilul din Moreni spune ca situatia batranei va fi monitorizata in continuare de asistentul social.

ECHIPA: Madalina Zabava, Mihai Eremia/ Loredan Bourosu

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/mmKuJD72JJ4?fs=1″ vars=”ytid=mmKuJD72JJ4&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4824″ /]

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe