PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AUTORITĂȚILE DAU ÎN BÂLBÂIALĂ DUPĂ APARIȚIA CLIPULUI DEFĂIMĂTOR! MINT CĂ PITICUL NU A FILMAT DEZBRACAT LA TURNUL CHINDIEI!

AUTORITĂȚILE DAU ÎN BÂLBÂIALĂ DUPĂ APARIȚIA CLIPULUI DEFĂIMĂTOR! MINT CĂ PITICUL NU A FILMAT DEZBRACAT LA TURNUL CHINDIEI!

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Revolta oamenilor, stârnită după apariția clipului publicitar filmat la Turnul Chindiei din Târgoviște, a băgat autoritățile în sperieți. Directorul Curții Domnești Târgoviște, cel care a semnat contractul cu firma care a realizat filmul, încearcă să ascundă incompetența de care a dat dovadă, declarând că nimeni nu a filmat dezbrăcat în incinta Curții Domnețti de la Târgoviște. “Minte!”, spun tinerii care au facut figurație în timpul filmărilor.

Intrebat de reporterii MDITV despre cumn a fost posibil ca cineva să filmeze gol în incinta Curții Domnesti, Ovidiu Cârstina, directorul ansamblului istoric din Târgoviște a negat cu vehemență că cineva ar fi filmat astfel de scene. Tinerii care au fost prezenti în incinta Curții Domnești, făcând figurație în acest clip. “Piticul era dezbrăcat. Avea doar chiloți verzi pe el și era urcat pe o platformă. Noi am fost puși doar să strigăm : JUMP!” a declarat unul dintre tinerii care au făcut figurație în clip.

Ascultând declarațiile celor doi tineri care au făcut figurație în clipul care a oripilat targoviștenii, putem trage două concluzii: Directorul Curtii Domnești nu are habar despre ce s-a petrecut în incinta muzeului în cele doua zile de filmări, si asta este foarte grav, sau încearcă să musamalizeze totul, cel mai probabil de frica unei demiteri.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe