PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AUTOTURISME NOI PENTRU CJD

AUTOTURISME NOI PENTRU CJD

de Mditv
25 vizualizări

Nu sunt bani suficienti la consiliul judetean pentru ca toti primarii sa primeasca fonduri pentru dezvoltarea administratiei locale, insa pentru reinnoirea parcului auto, de la CJD, se gasesc fonduri. S-au alocat peste un miliard si jumatate de lei vechi pentru doua masini noi, cu care vor circula mai marii judetului.

Dupa dezbateri mari in comisia anterioara sedintei de Consiliu Judetean, proiectul de hotarare privind aprobarea notei de fundamentare, in vederea achizitionarii a doua autoturisme pentru Consiliul Judetean Dambovita, a ajuns pe masa consilierilor. Mai marii judetului au inceput sa se planga ca masinile sunt vechi, ultima achizitie datand din anul 2004.

Motivarea necesitatii unor autoturisme noi este la limita penibilului.

Din pacate, oficialii care vin in Dambovita, doar in calitate de vizitatori, pentru ca solutiile problemelor de aici intarzie sa apara dupa vizitele ministrilor, de ani de zile, nu risca sa pice din masini din cauza ca acestea sunt vechi, ci din cauza drumurilor pline de gropi. Poate ca tot din cauza „craterelor” din asfalt se strica atat de des masinile autoritatilor judetene si nu doar ale lor, ci si ale cetatenilor. Singura diferenta este ca reparatiile se fac din bugetul judetean, in timp ce dambovitenii le suporta din propriul buzunar. Toti primarii se lauda cu lucrari de asfaltare a drumurilor publice, insa rezultatele nu prea se vad, iar autoritatile judetene considera ca trebuie sa reinnoiasca parcul auto, in loc sa faca ceva pentru a reduce numarul gropilor de pe drumurile judetene.

Proiectul de hotarare a fost aprobat in unanimitate de voturi, ceea ce inseamna ca in parcarea Consiliului Judetean Dambovita vor aparea doua autoturisme noi, in valoare de 160 000 de lei. Masinile existente si invechite, asa cum spun reprezentantii CJD, nu vor fi casate. Daca acestea vor fi solicitate de catre administratiile locale, vor fi cedate primariilor in cauza.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe