PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AVARIILE CONDUCTELOR..PE UMERII ABONAȚILOR

AVARIILE CONDUCTELOR..PE UMERII ABONAȚILOR

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Nepasarea Companiei de Apa Targoviste Dambovita goleste buzunarele abonatilor din Fieni. Oamenii s-au saturat ca la fiecare avarie sa le fie umflate facturile. O localnica s-a trezit cu 20 mc pe factura desi indexul arata doar 2 mc consumati. De cateva zile o strada din Fieni s-a transformat in izvor. Apa curge siroaie si in ciuda apelurile facute de localnici nimeni nu a venit sa remedieze problema.

Așa arată strada Nicolae Ștefănescu din Fieni de câteva zile. În urma unei avarii la conducta care alimentează zona, apa se scurge pe stradă spre disperarea localnicilor care se tem că vor fi din nou nevoiți să plătească pierderile ca de fiecare dată. Paraschiva Lungu se trezește frecvent cu facturi imense la apă din cauza avariilor. Femeia spune că trimite indexul de fiecare dată, dar pe facturi apar și câte 14, 16 sau 22 mc.

Femeia spune că situația persistă de ani de zile. Orice problemă a companiei de apă este suportată de abonați prin facturi imense. Pentru că nu își permitea să plătească sume atât de mari, Paraschiva a inițiat acțiune în instanță.

Deși fuseseră informați de producerea avariei încă de sâmbătă, reprezentanții Companiei de Apă au trimis echipă în teren pentru remediere abia luni. Mai mult, dau vina pe primărie spunând că circulația utilajelor cu care se asigură asfaltarea în zonă au produs avaria.

Au fost, au văzut și nu au făcut nimic angajații companiei având în vedere că duminică apa curgea pe stradă. În realitate, conducta veche de 50 de ani nu mai face față, iar conducerea companiei nu vrea să ia în administrare rețeaua nouă realizată cu bani de la CNI și nici nu repară vechea conductă, astfel că avariile se produc în fiecare săptămână.

Rămâne de văzut dacă și aceste pierderi vor ajunge tot în facturile abonaților.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe