PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Avioane pe cerul orasului – VIDEO

Avioane pe cerul orasului – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Demarat in urma cu mai multi ani programul de combatare a daunatorilor va avea loc si in acest an, la Targoviste. In fiecare primavara, administrata locala a ales varianta aeriana pentru o imprastierea substantelor de dezinsectie. Programul pentru a anul acesta fost deja stabilit iar populatia este atentionata pentru a nu se crea panica si disconfort.
Primăria Municipiului Târgoviște, aduce la cunoștința cetățenilor din municipiu, că în perioada 29 mai – 4 iunie 2014, în intervalul orar 600-1000 se vor efectua aviotratamente pentru combaterea insectelor de disconfort: larve, muște, țânțari și omizi, pe toată suprafața municipiului, inclusiv cartier Priseaca și cartier Sagricom.Combaterea dăunătorilor se va face cu insecticidul AQUA K-OTHRINE – 100ml/ha.În cazul în care, vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi și grindină) la termenul menționat, acțiunea de combatere se va reprograma. Intervalul orar nu a fost ales intamplator imprastierea substantei fiind eficienta pentru o temperatura a aerului de sub 25 de grade. Deasemnea populatia este anuntata ca pulberea fina de substanta rezultata in urma imprastierii nu prezinta niciun risc pentru populatie.

Redactor: Horia Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe